Arcoroc logo

Изделията с марката Arcoroc са маркирани с различни инициали, в зависимост от това дали се отнася за чаши, чинии или прибори за хранене.Всеки знак отличава продукта със специфични качества.

advanced

Чашите с лого Advanced glass са 30% по-устойчиви и са предназначени за професионалисти в ресторантската сфера.Тези чаши са  механично устойчиви / на миещи машини и препарати /, като едновременно с това запазват елегантност и финна форма.Advanced glass е нов вид стъкло създадено през 2006г.Чашите със тази технология имат няколко предимства:

  • по-голяма механична устойчивост
  • постоянен блясък дори след 2000 измивания в миална машина
  • фин, овален бордер за по-добра дегустация разнообразие от десени за различни стилове на сервиране

extra resistant Тази емблема е върху продукти / чинии и чаши /, които са 5% по-устойчиви.Стъклото е калено и има от 10 до 15 пъти по-голяма годност / живот / от обикновенното стъкло.Когато се счупи се разпада на много малки парчета, които не могат да наранят целостта на кожата.Ето защо изделията с този знак , са застрахователния избор на всички професионалисти в ресторантската сфера.

extra strong porcelain Артикулите с този знак са от порцелан. Създаден според нуждите на професионалистите, този порцелан има всички нужни качексва – два пъти по- голяма механична устойчивост, дълготрайна устойчивост на драскотини и миенета.
  • Това е нова генерация порцелан и няма подобен на себе си на пазара.
  • До два пъти по-устойчив от стандартния порцелан
  • Дълготрайна устойчивост на надрасквания от прибори за хранене
  • Отлична устойчивост на миения, дори на чини с декор, след 2000 изимивания
  • Чисто бял цвят на порцелана
  • Ефекасно запазване температурата на чинията а от там и на ястието в нея.

high quality stainless steel  Гарантирано качество на приборите за хранене, които са изключително устойчиви на миенета, на надрасквания и деформации.

opal sharing matters Това е отличният профисионален продукт / чинии /, който има всички плюсове: три пъти по-устойчив на механични шокове, 100 % хигиенни, издръжливи на драскотини, на декор по чинията и на над 2000 миения в миална машина.Отлична термична издръжливост, икономични и екологични. Посуда от този вид матерял и с това лого, притежават следните отличителни белези: